0 termék 0 Ft
Az ön kosara üres.
Az ön kosara üres.
Új COG LED fényforrások

Új COG LED fényforrások

 

  

DIXI és ZIPI – új LED fényforrások a Kanlux kínálatában 

Két új LED fényforrás jelent meg kínálatunkban, a DIXI COG és a ZIPI COG, melyek a hagyományos izzók formáját kombinálják az innovatív LED COG technológiával. Ezek a termékek a Kanlux DECORI-nak nevezett új családjában elérhetőek.

DIXI COG4W E27-WW (Kanlux kód:22460)

DIXI COG4W E27- CW (Kanlux kód:22461)

ZIPI COG2W E14-WW (Kanlux kód:22462)

ZIPI COG2W E14- CW (Kanlux kód:22463)

A DIXI COG és ZIPI COG a két legnépszerűbb formában készül: a hagyományos körte (E27) és a hagyományos gyertya (E14) formában.

Az új LED fényforrások előnye a hagyományos izzókhoz való hasonlatosságukon túl a széles, 300°- os fényszórási szög; ennek köszönhetően a fényszórás nagyon hasonló a hagyományos izzókéhoz. A fényforrásokban a chipek egy üveg hordozófelületre (Chip On Glass) kerülnek felrögzítésre, így olyan világító pálcikákat hoztak létre, melyek minden irányban tudnak fényt sugározni. Ezek a LED pálcikák az átlátszó üvegburán keresztül is láthatóak, ezért a hagyományos fényforrások érzetét keltik, és egyenletes fényelosztást biztosítanak.

A DIXI COG és ZIPI COG kialakításában alkalmazott fejlett technológia nagyon magas, 100 lm/W fényhatékonyságot tesz lehetővé. Az alacsony energiafogyasztás a magas fénykibocsátás mellett jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé. A DIXI COG és ZIPI COG két színhőmérsékletben (hideg fehérben és meleg fehérben) rendelhető.

Alkalmazás:

  • a DIXI és a ZIPI dekoratív fényforrások
  • mind klasszikus, mind modern enteriőrökbe illik
  • ideális olyan helyeken, ahol a fényforrás látszik
  • kitűnőek a burával rendelkező lámpatestekbe is, ahol a széles fényszórási szög elengedhetetlen
Forgalmazott termékeink